• Ποιοι χρειάζονται δεύτερη γνώμη;

  * Ασθενείς με αδυναμία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας του κέντρου (ιδιώτες που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την εργασία τους, να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησής τους, διαβιούντες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας κ.α.) * Ασθενείς με πρόσφατη διάγνωση ή αλλαγή στη διάγνωσή τους που χρειάζονται μια δεύτερη εκτίμηση. * Ασθενείς χωρίς διάγνωση μετά από κύκλους διαγνωστικών εξετάσεων και εκτιμήσεων χωρίς σαφές συμπέρασμα.
 • Πώς υποβάλλω αίτημα;

   Πρίν την είσοδο στην εφαρμογή, έχετε διαθέσιμα όλα τα σχετικά στοιχεία και τα αρχεία που θα επισυνάψετε στη φόρμα υποβολής. Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά, μετά την είσοδο στην εφαρμογή. Συμπληρώστε τα πεδία σύμφωνα με τις οδηγίες και πατήστε "ΥΠΟΒΟΛΗ". Θα λάβετε σχετικό μήνυμα για την επιτυχή καταχώρηση της αιτήσεώς σας.
 • Ποιές είναι οι ελάχιστες προϋποθέσεις;

  Η υποβολή της αίτησης σημαίνει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Διαβάστε τους αναλυτικά πριν προχωρήσετε. Οι ελάχιστες απαιτήσεις περιλαμβάνουν: - έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) - έγκυρο ΑΜΚΑ για ταυτοποίηση του αιτούντος - μόνιμη κατοικία στην ελληνική επικράτεια Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή σας δεν θα γίνει αποδεκτή
 • Πόσο χρόνο θα πάρει;

  Με την υποβολή του αιτήματός σας θα γίνει αρχικός έλεγχος των παρεχομένων στοιχείων και θα λάβετε σχετικό μήνυμα αποδοχής ή απόρριψης. Με την αποδοχή θα λάβετε το μοναδικό κωδικό (ID) πρόσβασης στο αρχείο σας και το αίτημα εξόφλησης. Η γραπτή εκτίμηση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά εντός 10 ημερών το πολύ μετά την εξόφληση του, σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σε περίπτωση απόρριψης, η αιτησή σας δεν θα εξεταστεί και δεν θα καταβάλλετε κανένα αντίτιμο.
 • Πώς θα παραλάβω την απάντησή μου;

  Η αποστολή του σχετικού αρχείου γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση (e-mail) που δηλώσατε κατά την υποβολή του ηλεκτρονικού αιτήματος. Το επισυναπτόμενο αρχείο .pdf είναι κλειδωμένο, και ανοίγει με τη χρήση του μοναδικού κωδικού (ID) που παραλάβατε με την αποδοχή της αίτησής σας. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού, ΔΕΝ θα έχετε πρόσβαση στο αρχείο.
 • Πόσο θα μου κοστίσει;

  Το κόστος είναι 120 ευρώ και καταβάλλεται μετά την ειδοποίηση για αποδοχή του αιτήματός σας. Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας κοινοποιηθούν με την αποδοχή. Στην υποβολή της αίτησης ΔΕΝ καταβάλλεται αντίτιμο.
 • Μπορώ να συζητήσω τηλεφωνικά για την περίπτωσή μου;

  Η γραπτή εκτίμηση παρέχεται "ώς έχει", με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες στην αίτηση. Ιατρικές συμβουλές από τηλεφώνου, χωρίς να είναι δυνατή η ταυτοποίηση του καλούντος και χωρίς σχέση θεράποντος-ασθενούς ΔΕΝ παρέχονται για λόγους ηθικής και δεοντολογίας και διαφύλαξης του ιατρικού απορρήτου και της εμπιστευτικότητας. Η επικοινωνία μπορεί να αφορά μόνο σε: *διαδικαστικά ζητήματα υποβολής της αίτησης *προγραμματισμό ραντεβού αυτοπροσώπως με τον ιατρό.
 • Υπάρχει όριο στο συνολικό αριθμό αιτήσεων;

  Ναι, για λόγους διαφύλαξης της ποιότητας των υπηρεσιών, υπάρχει όριο του συνολικού αριθμού αιτήσεων που μπορεί να εξεταστούν και να διεκπεραιωθούν. Το όριο αυτό καθορίζεται αποκλειστικά από τον πάροχο. Με τη συμπλήρωση του ορίου, η είσοδος στην εφαρμογή και το κουμπί υποβολής απενεργοποιούνται προσωρινά.
 • Τι συμβαίνει στην αίτηση μου και τα επισυναπτόμενα αρχεία με την ολοκλήρωση της διαδικασίας;

  Καταχωρούνται και αρχειοθετούνται σε φύλλο εργασιών (spreadsheet) τα δημογραφικά στοιχεία, οι σχετικές ημερομηνίες και ο μοναδικός κωδικός (ID). Εντός τριάντα ημερών (30) από την υποβολή, τα επισυναπτόμενα αρχεία διαγράφονται από τα ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα. Αρχειοθετείται (α) τυπωμένο αντίγραφο της αίτησης, αφού διαγραφούν όλα τα διακριτικά ταυτοποίησης του προσώπου (de-identification) (β) η ηλεκτρονική γνωμάτευση (το κλειδωμένο αρχείο .pdf) και φυλάσσονται ξεχωριστά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 Προσφέρουμε σε λογικό κόστος τη δυνατότητα απομακρυσμένης (online) εκτίμησης των ιατρικών δεδομένων του ασθενούς Παρέχουμε αναλυτική, ολοκληρωμένη, εμπεριστατωμένη και εμπιστευτική απάντηση, με βάση τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου και τα ερωτήματα που τέθηκαν από τον ενδιαφερόμενο Δίνουμε τη δυνατότητα για μια επικουρική εκτίμηση της κατάστασης που θα επιτρέψει την καλύτερη οργάνωση και συνεργασία του ασθενούς με τους θεράποντες ιατρούς

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ

                                   ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ,  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

 

Όροι-Προϋποθέσεις Χρήσης

 Παναγιώτης Δ. Ζιάκας, M.D. , Ph.D